Sebességváltó javítása, felújítása csere helyett

  Az autójavításban az egyik legnagyobb előny az adott típus ismerete és a javításában megszerzett tapasztalat.
  Az autógyártók csak belső hálózataikkal /márkaszervizek/ osztják meg a gyakran előforduló hibák javítási technikáit.

  Ezekben a márkaszervizeknél nemcsak a javítási technológia hanem az árképzés is szabott, ebből eredően gyakran a javítási ajánlat meghaladja a gazdaságossági küszöböt, tehát nem érdemes megjavíttatni az autót.

  Itt jön képbe a márka független szerviz, akiknél a nagy tapasztalatú “szakik” az évek alatt előforduló problémákból kellő tapasztalatot merítve, jóval kedvezőbb áron megjavítják a gépkocsit.

  Gyakori megoldás például, hogy egy sebességváltó meghibásodásakor az autószerviz -a hibás alkatrész cseréje helyett- egy komplett sebességváltót megvetet az ügyféllel.

  Sebességváltó javítás Miskolc

  Sebességváltó javítás Miskolc

  Egy új sebességváltó nagyon drága, de a bontott meg lehet, hogy nem fog sokáig működni, vagy ugyanaz a hiba fennállhat nála /főleg ha típushibáról van szó/.

  Bizonyos esetekben valóban csak a sebességváltó csere a megoldás, de általában zúgó, morajló hangokkal járó sebességváltóban elég csak csapágy garnitúrát vagy fogaskereket cserélni és ismét az újjal lesz egyenértékű.

  Sebességváltó felújítás Miskolc

  Sebességváltó felújítás Miskolc

  Nagy tapasztalattal rendelkezünk gyakori autótípusok sebességváltóinak javításában.

  Különösen a Fiat Ducato 2.3 Multijet a Citroen Jumper és Peugeot Boxer 2.2 HDI, és ezen típusok 3.0 HDI és Multijet motorral szerelt változatainál tudunk gyors és hatékony segítséget nyújtani.

  Ha gondja akadt a sebességváltóval hívjon vagy kérjen időpontot.